Wie zijn wij

Het verhaal van Green Star begint in de jaren ’80. Ons papa, Jef Van der Wildt (†) en zijn broer Frank verkochten hun eerste gebouw vanuit een werfcontainer op een nieuwbouwproject. Wat begon als een klein ‘projectje’, groeide stilaan uit tot een échte vaste waarde in Maria-ter-Heide en Brasschaat.

Zoals dat hoort bij een hecht familiebedrijf (en zeker bij de broers Van der Wildt), koos Green Star vanaf dag één helemaal voor de persoonlijke aanpak. Ons kleine maar gedreven team werkt in de eerste plaats met mensen, voor mensen. Al meer dan 30 jaar kennen de mensen ons, en wij hen.

Persoonlijk contact, professionaliteit en ervaring zijn niet voor niks de drie pijlers waar wij zo fier op zijn. En wij, dat is intussen de nieuwe generatie Green Star: sinds enkele jaren staan de zussen Veronique en Chayen met veel passie én plezier samen aan het roer. Samen zorgen ze voor een frisse wind, een eigentijdse aanpak en heel wat sfeer op kantoor. Zij zijn allebei erkend vastgoedmakelaar, maar wat had je gedacht met zo’n familie?

De rest van ons team? Dat is net zo goed familie. We stellen ze graag aan je voor.

Ik wil aan de slag met het Green Star team!

 

Ons Team

Veronique Van der Wildt

Zaakvoerder
BIV:509313
veronique@immovanderwildt.be

Chayen Van der Wildt

Zaakvoerder
BIV:511610
chayen@immovanderwildt.be

 

Michiel Petit

Commercieel Medewerker
michiel@immogreenstar.be

Nicole Denissen

Administratief bediende
info@immogreenstar.be

Jef Van der Wildt (†)

Mede-oprichter